22 lokakuuta 2009

Eka Joulukortti..

Niin, pian onkin jo Joulu.. :] Tapanani on ollut askarrella itse kortit kaikista läheisemmille ihmisille, kuten perhelle ja parhaalle ystävälle, ja sitten ostaa valmiit muille, vähän vähemmän läheisille ihmisille.. Mutta katotaan nyt jos oikein innostun askartelemaan niin voi olla että jopa kaikki saavat itsetehdyn Joulukortin! :D Tuli tossa yön pitkinä tunteina jo kerättyäkin netistä tämän vuoden Jouluvärssyt kortteihin.. :] Kun en koskaan voi mennä sieltä, missä aita olisi matalin, eli kirjoittaa vaan että hyvät joulut tv. minä, vaan pitää jokaiseen korttiin pistää jokin jouluinen, kortin saajalle sopiva värssy.



Kortin "koristeet" leikkelin jo kerran viime Jouluna käytetystä lahjapaperista, heh.. Kierrätystä! Viime Jouluna oli monia niin nättejä lahjapapereita, etten raaskinut heittää niitä menemään. En tiennyt mitä niillä teen, mutta tulevatpahan nyt sitten käytettyä! :]
Tämä kortti on aika yksinkertainen, enkä ole vielä ihan varma kenelle se menee, mutta eiköhän vastaanottaja selviä sen myötä kun kortteja tulee lisää. Jollekin yksinkertaisuutta arvostavalle, rauhalliselle sukulaiselle kuitenkin.




Kortin sisäpuolelle rustasin tuollaisen :D Tarrat Tiimarista, polku hopeakynällä. Kortti on siis 2-osainen ja taittuu tuosta keskeltä.

3 kommenttia:

  1. apua! ihania nuo hiihtävät tontut <3! Tosi hauska juttu!

    VastaaPoista
  2. apua, eihän ne edes hiihdä :'D

    VastaaPoista
  3. Ei ne vissiin hiihdä :D Tuli epäselviä kuvia mut enhän mä mikään kuvaaja olekkaan.. Mä oon vaan semiaskartelija :D

    VastaaPoista